Saturday, 1 July 2017

perfect10 6th wedding


Assalamualaikum dan salam sejahtera

nmm.. kenapa tiba2 6th wedding? yela yang 5th wedding kan #AzMzWedding ..hihihi.. dalam kesibukan nak sedia masuk rumah.. nak pergi latihan industri.. lepas cuti raya seminggu.. azie dan husband gigih juga cari masa dan ruang untuk attend wedding ni..

sampai di lokasi, weols terus masuk dan makan.. lepas tu tuggu lah nanten sampai..

since 2 orang member dah ada anak.. jadi deme ni prefer nak balek awal laa ..anak merengekk.. jadi kitorang serang jugak member ni amek gambar dengan semua dulu..




pin..pin... nanten lama nak gedik2 jugak..



sebab member ni dah gigih belikan shawl untuk weols.. jadi weols tukar jugak.. and pergi jugak amek gambar signature perfect10..





since wedding ni time raya dan agak jauh.. jadi weols tak lama lah kali ini.. tak ikut outdoor.. tapi photographer dia ohsem,.. cnfirm gambr lawa ni nanti..

sebelum balek sempat lagi jumpa member baru sampai.. apa lagi.. bergambar lah dulu..



tu je.. act ada lagi nak cerita.. apa jadi lepas balek tu.. next entry lah.. kbai..

1 comment:

Julia Tarmidi said...

Salam singgah dan follow :)

btw jom join GA saya,

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html